Aktivity

Vánoční andělské rozloučení prvňáčků a druháčků

„ANDĚLÉ V TÉ NOČNÍ KRÁSE, ZPÍVAJÍ PÍSNĚ VÁNOČNÍ.

OZVĚNOU ZNÍ VŮKOL HLASEM, ZVON, KTERÝ ZVE NA PŮLNOČNÍ….“

V pátek 18.12. jsme naposledy v tomto kalendářním roce usedli do lavic, abychom si společně připomněli, jaké je to největší kouzlo dnů, které nás čekají, kouzlo Vánoc.

Prvňáčci a druháččci už ví, proč se Vánoce slaví, jaké jsou vánoční tradice, umí zazpívat koledy a také se shodli na tom, že kamarádství pod andělskými křídly, vzájemná pomoc a podpora je tím největším dárkem, který sice nenosí Ježíšek, ale díky andílkům se jím můžeme obdarovávat navzájem.

Ani dnes tomu nebylo jinak. Všichni jsme se sešli na našem krásném dvoře, abychom se rozloučili a popřáli si takové Vánoce, o jakých každý sní. Každý andílek z druhé třídy si pro svého prvňáčka připravil malý předvánoční dáreček, který pak „s andělskou navigací“ hledali. I prvňáčci si zahráli na Ježíška. Nakonec všichni společně s jiskřičkami v očích netrpělivě rozbalovali zabalená překvapení a nadšení a radost nebralo konce.

S přáním toho nejkrásnějšího jsme se po andělsku rozlétli vstříc pohádkovým Vánocům, které nejsou jen o dárečkách, jak už teď víme, ale hlavně o rodině, lásce a porozumění.

Milí rodiče, dovolujeme si Vám popřát, abyste právě takové Vánoce prožili, a celý rok 2021 Vás neopustilo zdraví a síla se usmívat! Protože nezapomeňte, že s úsměvem jde všechno líp!

Vaši prvňáčci, druháčci a paní učitelky Jana,  Monika a paní asistentka Jana

 

 

 

 

 

 

 

Skip to content