Aktivity

Turnaj v piškvorkách

V pondělí 21. října se na naší škole konal turnaj v piškvorkách. Sešlo se nám opravdu velké množství soutěžících, navíc jsme kvůli větší objektivnosti hráli systémem každý s každým, takže se některé souboje dohrávaly ještě i v úterý a ve středu… Pochvalu si zaslouží všichni, kteří se zúčastnili, po celou dobu panovala uvolněná, přátelská atmosféra a všichni jsme si turnaj opravdu užili.

Nejlepších deset hráčů bude naši školu reprezentovat na oblastním kole v Olomouci. Z desátého místa se tam probojovala Aneta Mačáková, z devátého místa Adam Lachnit, ze sdíleného 8. až 4. místa (protože měli stejný počet bodů) se probojovalo pět hráčů, a sice Jiří Hujíček, David Koutný, Lukáš Neubauer, Martin Řezníček a Liduška Spurná. Na stupně vítězů se dostala a ze třetího místa postupuje Barča Kouřilová, z druhého místa Danda Nevrlý, no a vítězkou turnaje je a z prvního místa postupuje Terka Kejvalová.

Všem vítězům ještě jednou srdečně blahopřeji a držím jim palce při reprezentaci naší školy v dalších kolech soutěže. Oblastní kolo se koná 14. listopadu v Olomouci a hrát se bude o opravdu krásné ceny. Tak, děti, zlomte vaz a ať vyhraje ten nejlepší!!!

upr_DSC_0550

 

Skip to content