Aktivity

Stříbrné vánoční zpívání v senickém kostele

Rok se s rokem sešel a jsou tu námi všemi a dětmi obzvláště milované Vánoce. K nim kromě poletování vloček s dětskými přáními, vůně cukroví a tónů koled patří v Senici i naše tradiční zpívání v kostele. Tentokrát vyšlo na stříbrnou neděli.

Ve čtyři hodiny sbor dětí z malé školičky posílen několika zpěváčky z druhého stupně rozezněl své hlásky, které se nesly hosty zaplněným kostelem. Po vystoupení dětí z místní MŠ a přivítání panem starostou mohlo vánoční pěvecké vystoupení začít naplno. A aby v tom děti nebyly samy, tak se z krásných koled a zimních písniček složeným programem střídaly se Scholou, která vystoupila s pěti krásnými skladbami s kytarovým doprovodem.

Necelá hodina utekla jako voda a my jsme se za tónů známé koledy Štědrý večer rozcházeli spokojeni domů. Odměnou nám byl nejen velký potlesk, ale i spousta vlídných slov od hostů a třeba i výborný punč, který na nás čekal ve stáncích před kostelem.

Vážení rodiče, milí hosté, doufáme, že jste se v tomto předvánočním shonu alespoň chviličku zastavili a my jsme Vám mohli poslat to největší poselství Vánoc – lásku a radost, se kterou jsme celý program pro Vás připravovali.

Mějte krásné, veselé a pohádkové Vánoce a v roce 2018 buďte hlavně zdraví a pospolu.

 

Skip to content