Aktivity

The sun is shining and we like the sun

Ve středu všechny děti z malé školy zářily jako sluníčko. Byly oblečeny do žluté barvy, v rukou držely žluté plyšáčky, polštářky nebo třeba zlatavé pampelišky a čekaly na kamarády z Choliny, se kterými se vydaly na náročnou pouť za sluníčkem. A to celé musely zvládnout pouze anglicky.

Rozdělily se do deseti skupin a aby jim náročná cesta lépe ubíhala, zazpívaly si do kroku. Po dobu 90 minut překonávaly překážky a nástrahy putování v podobě anglických slovíček, textů i vzájemné konverzace a samozřejmě závěrečné prezentace. Kromě toho, kdo má co rád a co ho baví,jsme měli možnost se dozvědět spoustu zajímavostí o ledním medvědovi. Opět v angličtině….

Všechny děti zaslouží obrovskou pochvalu nejen za vzájemnou spolupráci, ale hlavně za to, že ukázaly, jak umí využít své anglické dovednosti v praxi, že umí anglicky souvisle mluvit a prezentovat informace a současně zjistily, že angličtina není pouze strašákem ve škole, ale i zábavná kamarádka, se kterou se budou, doufám, že rádi, setkávat po celý život.

Tak hodně štěstí! Have a nice time. See you later…… We and our sun!

Skip to content