Aktivity

Den otevřených dveří na malé škole

Řeklo by se pátek 9. prosince, obyčejný den. Ale kdo navštívil naši školičku v odpoledních hodinách ví, že tomu tak nebylo. Nebyl to pátek obyčejný, ale slavnostní.Voněl svíčkami, jehličím, cukrovím, písničkami, čajem, ale hlavně dobrou náladou, úsměvem, pohodou.

Měli jsme Den otevřených dveří a pozvání podívat se do naší školy přijalo opravdu mnoho hostů. Sešli se rodiče, prarodiče, sousedé, učitelé bývalí i současní, žáci bývalí i současní.  Všichni s očekáváním, co bude, co uvidí. Snad se nám podařilo jejich představy a tužby naplnit. Naladění na tu správnou adventní notu patřilo dětem a jejich písničkám. Zpívalo se venku, ale ani to určitě neubralo nic na dobré náladě. Věříme, že z naší školy odcházeli všichni nejenom s dárečky z jarmarku či přáníčkem z dílničky. Kdo navštívil naši kavárničku a shlédl a ochutnal dobroty od našich skvělých maminek a babiček, dal si k tomu  kafíčko nebo čaj, nemohl odcházet nespokojen.

Moc děkujeme všem, kdo nám jakýmkoliv způsobem pomohli a snažení dětí podpořili. Vaší návštěvy a pomoci si vážíme.

Výtěžek z celé akce bude patřit dětem, jejich výletu, který si jistě za přípravu, zpívání, prodávání, obsluhování či vítání, zaslouží.

Loučíme se s Vámi veršíkem z básničky prvňáčků – Do sna tisíc zvonečků všem lidem tu noc zvoní....Tak ať Vám v nastávajícím období cinkají jen dobré zprávy. Krásný advent, pohodové Vánoce a letos se na Vás ještě budeme těšit v neděli 18. prosince na Zlatém zpívání v kostele v Senici.

Žáci a učitelé senické školy

– více obrázků najdete ve fotogalerii

 

IMG_8107_postcard

Skip to content