Aktivity

Zápis dětí do 1. třídy

Páteční odpoledne dne 24. ledna 2014 patřilo předškolákům a jejich rodičům. Vydali se k zápisu do 1. třídy. Letošní zápis měl název Hurá, do školy! a byl zaměřen hlavně na přírodu. V hodinových intervalech v pěti až sedmičlenných skupinkách se ve škole vystřídalo  24 dětí, které prokazovaly nejen samostatnost, paměť, početní představivost, ale také psaly dopis moudré sově Rozárce, kreslily i obkreslovaly, říkaly básničky, zpívaly písničky, poznávaly zvířata domácí i volně žijící, povídaly si o pohádkách, prokazovaly tělesnou zdatnost i obratnost, spolupracovaly při skládání puzzlí a plnily mnoho dalších úkolů.

Po hodině, která rychle utekla, byli kluci i holky paní ředitelkou Mgr. Kateřinou Pruckovou pasováni na skoro školáky naší školy, obdrželi dárečky a mohli se vydat se svými nejbližšími oslavovat tento významný den.

Teď si ještě mohou všichni užívat školkovskou pohodu a bezstarostnost a těšit se na září 2014, kdy přijdou s novou aktovkou objevovat a poznávat ten opravdový školní svět.

– více fotografií najdete ve fotogalerii –

IMG_9621_postcard IMG_9663_postcard IMG_9719_postcard

Skip to content