Aktivity

Atletický trojboj obvodních škol 1. stupně

Pondělní ráno dne 27. června bylo sice nevlídné, jemně poprchávalo, ale to nevadilo 122 klukům a holkám ze Senice, Choliny, Vilémova a Haňovic.  Ti se tady kole osmé ranní sjeli, aby se mezi sebou poměřili v běhu na 50 m, hodu kriketovým míčkem a ve skoku do dálky. Během celého dopoledne se závodilo, fandilo, povzbuzovalo, i počasí se umoudřilo. Dokonce se objevilo i pár hřejivých paprsků.

A jak jsme dopadli?

Z 30 medailí získali naši sportovci 17 medailí. Pět bylo zlatých – Rosťa Dutszak- 1. tř., Pepča Klapáč – 2. tř., Standa Hynek – 4. tř., Honza Cetkovský a Natálka Lakomá z 5. tř.

Pět medailí bylo stříbrných – Denisek Kudla – 1. tř.,  Martinka Stranyánková – 3. tř., Barunka Kouřilová – 4. tř., Ondra Cetkovský a Kristýnka Dršková z 5. tř.

Bronzová medaile zdobí sedm našich sportovců: Leonku Lakomou  a Míšu Šmídu – 1.tř., Standu Stejskala a Terezku Kouřilovou – 2. tř., Vendulku Hubáčkovou a Vojtu Nakládala – 3. tř., Leonku Kalabisovou a Jirku Tománka – 5. tř.

Všichni závodníci ze všech škol bojovali slušně, férově, snažili se, zaslouží si velkou pochvalu za reprezentaci svých škol.



OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skip to content