Aktivity

Den otevřených dveří na malé škole

Páteční odpoledne dne 11.12. 2015 na malé škole v senickém Zákostelí bylo sváteční, zpěvavé, povídavé, sladké, přátelské. V tento den se v naší škole sešli  rodiče, prarodiče a ostatní hosté, aby si poslechli koledy a představení tradičních vánočních zvyků.  Protože zpívané pásmo koled bylo venku a počasí bylo nevlídné, přišel vhod teplý voňavý čaj, kafíčko a sladké dobrůtky v Kavárně u Anděla. Kromě potěšení bříška a chuťových pohárků, měli přítomní možnost zakoupit si ozdobičky, přáníčka, svícínky, andílky a mnoho dalšího na vánočním jarmarku. Školička praskala ve švech a my jsme tomu byli rádi. Úsměvy a povzbudivá slova díků svědčila o pohodě, klidu, přátelství. Milá slova a přáníčka se objevila i na přáníčkách ve vánoční dílničce.

Moc děkujeme všem, kteří nám čímkoliv přispěli ke zlepšení nálady, za dary a mlsandy.  Děkujeme za podporu našich malých zpěváky a výtvarníků. Vaší účasti a podpory si vážíme.

Největší dík patří dětem. Ty trpělivě, každé prosincové ráno před vyučováním, přicházejí do školy, ladí hlásky, učí se texty, aby potěšily naše a hlavně Vaše srdíčka.  Jim patří veliká pochvala a poděkování.  Na DOD jste slyšeli část programu, se kterým se představí v neděli 20. 12. 2015 v senickém kostele.

Se svým milým vystoupením se kluci a holky představili při adventních slavnostech v sobotu 12. 12. 2015 v Odrlicích a na Cakově.

Takže, milí kluci, milá děvčata, velké poděkování a vydržte.

IMG_5890_postcard IMG_5900_postcard IMG_5913_postcard IMG_5945_postcard

Skip to content