Aktivity

Krajské kolo v házené

Ve čtvrtek 7. března se naše družstvo chlapců z 6. až 9. třídy  zúčastnilo krajského kola v házené v Olomouci. Pozvánku na krajské kolo jsme získali díky 2. místu na okresním kole, které se uskutečnilo koncem ledna.
Krajského kola se zúčastnilo celkem 5 družstev: naše družstvo, dále pak ZŠ Vítězná z Litovle, ZŠ Holečkova, ZŠ Za Mlýnem z Přerova a RG a ZŠ z Prostějova. Hned na začátku turnaje byl vidět rozdíl mezi okresním a krajským kolem. Nic jsme nedostali zadarmo a všechny vstřelené góly jsme si museli poctivě vydřít. Drobná chyba jak v útoku, tak i v obraně byla soupeřem nemilosrdně potrestána a dobré umístění se nám postupně vzdalovalo. Přes veškerou snahu se nám nepodařilo v systému „každý s každým“ alespoň jednou zvítězit. Turnajová matematika bývá v tomto případě nesmlouvavá – poslední 5. místo.

Rád bych poděkoval všem zúčastněným hráčům za odvedený výkon. Doufejme, že tyto zkušenosti zúročíme v dalších letech. Sportu zdar a házené především.

Složení týmu: Nakládal Vojtěch, Duchoň Jan, Coufal Michal, Moťka Matyáš, Šťastný Lukáš, Tománek Jiří, Hynek Stanislav, Pisano Renato, Zatloukal Jan

1 3

 

 

Skip to content