Aktivity

Florbalové finále v Ostravě!

Naše škola se přihlásila do žákovského florbalového turnaje pro žáky od 5. do 7. třídy s datem narození po 1. 9. 2003. Během února proběhl v rámci tělocviku výběr těch nejlepších, kteří v březnu reprezentovali školu v 1. kole turnaje.

První kolo se uskutečnilo v Lutíně, kde jsme společně s domácím týmem a s Hněvotínem bojovali o 2 postupová místa do Ostravy. O výsledku turnaje v Lutíně už napsáno bylo: https://www.zssenicenh.cz/?p=13593

Ve čtvrtek 20. dubna jsme se tak mohli těšit na finálový turnaj do Ostravy pro 64 nejlepších týmů. Systém turnaje zde byl nemilosrdný – prohraješ, jedeš hned domů! Bohužel se tak pro naše mužstvo i stalo: Ve vyřazovacím KO systému jsme narazili na ZŠ generála Zdeňka Škarvady, týmu, který později bojoval o příčky nejvyšší. V tomto zápase jsme po vyrovnaném prvním poločase fyzicky odpadli a nakonec prohráli 8:1. Cestou nazpět jsme se stále nemohli zbavit pocitu křivdy, kdy o úspěchu či neúspěchu rozhodne jeden zápas hraný na 2×7 minut. Není však čas plakat a naopak se vzchopit a potrénovat na příští rok!

Výsledky finále můžete vidět na následujících stránkách: https://hockey.polar.cz/vysledky/velke-finale

Soupiska našeho družstva byla následující: Navrátil Dominik, Coufal Michal, Elsner Jan, Duchoň Jan, Kočí Michal, Mikulka Lukáš, Hapalák Roman a Tománek Jiří.

1 2 3 4

Skip to content