Aktivity

Dopoledne s podzimními skřítky

V pondělí dopoledne se park za malou školou hemžil různými podzimními skřítky, kteří k nám z přírodní pohádkové říše přišli s listopadovou vílou Barvolístkou a žádali o pomoc.

Protože malinko zlobili a neposlouchali mocného vládce podzimu, museli za trest splnit spoustu úkolů a teprve potom mohli začít ukládat své přírodní kamarády k zimnímu spánku. A protože my máme přírodu, pohádky a také skřítky moc rádi, rozhodli jsme se jim pomoct. Zavolali jsme si k tomu také kamarády z mateřské školky a dali jsme se do práce. Běhali jsme opičí dráhou, stříleli na bránu, skládali puzzle, hledali různá plyšová zvířátka, budili sovu ze zakletí, poznávali barvy a oblečení, skládali zdravý jídelníček či stříleli do plechovek.  Všechno jsme s úsměvem zvládli, vysloužili si celkem 11 razítek a dokonce si i zazpívali písničku.

Víla Barvolístka se svými skřítky nám moc děkovali a všichni jsme se loučili s pocitem dobře vykonané práce a také s ujištěním, že společně zvládneme i ty nejtěžší úkoly.

Velkou pochvalu zaslouží všichni čtvrťáčci za perfektně nachystaná stanoviště, třeťáčci za pomoc v roli průvodců kouzelným parkem a v neposlední řadě všechny děti, které se díky nádherným kostýmům na podzimní skřítky změnily!

Moc děkujeme všem maminkám, tatínkům, tetám, babičkám a dědečkům, kteří dětem s maskou pomáhali!!

Skip to content