Aktivity

Čtvrťáčci se loučí s malou školou a s druháčky

Ve středu 27.6. se žáčci čtvrté třídy loučili s malou školou. Čtyři roky zde prožité utekly jako voda a já věřím, že na ně budeme všichni rádi vzpomínat.

Na svou malou oslavu si děti pozvaly nejen kamarády z první, druhé a třetí třídy, ale i malé děti z mateřské školky s jejich p. učitelkami. Protože dětí bylo hodně, parta v zeleném tričku poprosila o pomoc své oranžové andělské kamarády z druhé třídy. Ti bez zaváhání souhlasili a stali se vodiči skupinek, které plnily úkoly na deseti stanovištích čtvrťáčky připravených.

Všichni se náramně bavili a celé dopoledne si užili jak ti nejmladší, tak i ti nejstarší. Ještě jednou děkujeme za pomoc oranžovým kamarádům!

Tím ale středeční slavnostní den zdaleka nekončil. Oranžovo-zelená parta si na pět hodin pozvala na školní dvůr své rodiče, aby si všichni společně opekli špekáček a dohromady se naposledy pobavili. Dobrou náladu a pohodový podvečer nezkazil ani déšť. Tančili jsme, zpívali, vařili kávu, opékali, prostě se úžasně bavili!

Kolem půl osmé děti zamávaly rodičům, daly jim pusu na dobrou noc a dveře školy se zamkly. Obě třídy se změnily v ložnice, které se začaly zaplňovat spacáky, dekami a plyšáčky. Po pyžamkové módní přehlídce a baterkové honičce si všechny děti již nechaly zdát ten nejkrásnější, prázdninami vonící sen…..

Celá oranžovo-zelená parta vám všem přeje krásné prázdniny prožité v takové pohodě, v jakém jsme my prožili uplynulé školní roky!

Žáci druhé a čtvrté třídy a paní učitelky Jana a Monika

Skip to content