Aktivity

Jsme třetí!

Páteční den 18. května se naši žáci zúčastnili každoročního fotbalového turnaje v Nákle. Cesta vlakem do Příkaz a následně pěší tůra do Nákla vždy nabudí náš tým pro maximální výkon. Jaká bude sestava, kdo vzal fotbalový míč, mají opravdu všichni kopačky…to jsou pravidelná témata při naší cestě. Řešila se i pravidla turnaje – hraje se na půlku velkého hřiště a některá pravidla (hra brankáře, ofsajd) jsou oproti klasické kopané odlišná. Základní sestavu tvořil brankář + 7 hráčů v poli. Naše družstvo bylo složené z žáků 8. a 9. třídy. Za normálních okolností bychom určitě využili i některé kluky ze 7. třídy, ti se však kochali krásami brněnské přehrady během třídního výletu.

Během turnaje jsme se utkali s domácím Náklem (mělo 2 družstva), Bílou Lhotou a litovelskou školou Vítězná. Výsledný součet dosažených bodů zařadil naši školu na nádherné 3. místo, kdy se nám podařilo porazit Bílou Lhotu a Náklo „B“.

Složení týmu: Navrátil Dominik, Coufal Michal, Duchoň Jan, Florián Jan, Kočí Michal, Elsner Jan, Falhar Petr, Vrabec Jiří, Dvorský Daniel, Řezník Filip,   Růžička Ondřej

1a 2a

Skip to content