Aktivity

Andělské pohádkové odpoledne a noc s prvňáčky

V pátek 9.6. jsme měli tu čest jako třeťáčci – andílci být součástí velké oslavy písmenek, které se v průběhu roku staly novými kamarády našim prvňáčkům, a také zpříjemnit našim nejbližším odpoledne pohádkami.

Bylo to prima.

Když naši malí kamarádi ukončili svůj krásný písmenkový program, mohlo začít, za asistence sluníčka a dobré nálady, pohádkově zpívané představení.

Jako první měli možnost naši rodiče a milí hosté shlédnout pohádku O Budulínkovi a když i poslední liška zmizela hluboko v lese, celé přírodní pódium se zbarvilo do červena a pozor, někde z houští leze vlk…. Celým dvorem se rozezněly tóny další krásné zpívané pohádky O Karkulce.

Všichni herci a zpěváci v jednom sklidili zasloužený potlesk a zaslouží velkou pochvalu.

Protože nám všem pořádně vytrávilo, špekáčky opečené u táboráku jsme smlsli jako malinu. Maminky nám k tomu napekly spoustu výborných slaďounkých dobrot, za které ještě jednou moc děkujeme. Dělaly se nám boule až za ušima.

Celé velmi příjemné odpoledne uteklo jako voda a nastal večer. Rozloučili jsme se s rodiči, dali pusu na dobrou noc, zamávali a vydali se vstříc nočnímu pohádkovému školnímu dobrodružství.

Jako první byla zkouška odvahy – Stromovous v parku na nás již čekal, pak přišla na řadu pyžamková přehlídka a nesměla chybět noční výprava za pohádkovými bytostmi ukrytými na školním dvoře.

Pak už jen hygiena, pohádka a pohlazení na dobrou noc a ………. Jako když nás do vody hodí……..

Moc jsme si celé odpoledne i noční spinkání ve škole užili!

Všechny děti zaslouží obrovskou pochvalu a já jsem na ně moc pyšná!

Více ve společné fotogalerií s prvňáčky.

Skip to content