Aktivity

Fotbálek v Haňovicích

V páteční dopoledne dne 17. 6. 2016 se parta malých fotbalistů vydala za podpory svých spolužáků na tradiční fotbalový turnájek do haňovické školy. Soupeři jim byli fotbalisté z Choliny a z místní haňovické školy. Naše družstvo obsadilo krásné druhé místo, když v penaltovém rozstřelu stálo fotbalové štěstíčko na straně kluků z Haňovic. Ti byli tentokrát zlatí.

Naše družstvo tvořili: Kubík Mačák, který se ujal role kapitána a útočníka, Vojtík Nakládal hlídal branku a hrál i v poli, kde jim v útoku či v obraně pomáhali Denisek Kudla, Štěpánek Krikel, Toník Spurný, Standa Stejskal, Standa a Tom Polisovi, Denis Herák, Adámek Bořil a jediná dívka v týmu Barunka Kouřilová. 

Všichni neúnavně bojovali, snažili se, ke hře přistupovali obětavě a vždy hráli fair play. Byli nejmenším a i nejmladším týmem, přesto se nezalekli ani větších a zkušenějších fotbalistů z Haňovic a dotáhli utkání k remíze.

Právem zaslouží pochvalu za vzornou reprezentaci školy.

Milí fotbalisté, moc Vám děkuji, jste správná parta. Nesmutněte, příště bude třeba to fotbalové štěstíčko na naší straně.

Poděkování patří také všem kamarádům, kteří svými hlasy náš tým podporovali a fandili.                                                                    J. B.

IMG_7420_postcard IMG_7426_postcard IMG_7433_postcard IMG_7438_postcard IMG_7446_postcard IMG_7447_postcard

Skip to content